Кросівки (англійською sneаkers) – зручне та популярне взуття, яке носить половина людства. Інша половина займається в них спортом.

Буквально за кілька років кросівки перетворилися зі спеціалізованого взуття для спортсменів на головний елемент стилю для мільярдів людей у всьому світі.




Кросівки випускають усі відомі бренди одягу, торгові марки класу преміум та економ. Свої колекції кросівок випускають рок та попзірки. Модні видання щомісяця складають рейтинги кросівок та звертають увагу на актуальні новинки. Ціни на деякі моделі можуть бути просто захмарними й складати мільйони доларів. Бувають речі зроблені відомими компаніями, які утворили несподівані колаборації, наприклад, у 2022 році з’явилися кросівки, випущені разом брендами Adidas та Gucci.




Завдяки Стіву Джобсу кросівки потрапили до ділових офісів. Тепер вони вважаються традиційним взуттям для працівників ІТ індустрії. Тому прихід кросівок на ринок корпоративного одягу та gift-індустрії був цілком очікуваний.

Першою в Україні брендовані кросівки під ключ пропонує компанія Євробізнес Україна.




Ми співпрацюємо з виробництвами в Європі, на яких також розміщують свої замовлення бренди класу А, тому кросівки, які ми пропонуємо, відповідають найвищим вимогам якості.Мінімальне замовлення складає 40 пар, час виготовлення кросівок – до 50 днів.




Існує п'ять основних моделей, кожна з яких може бути кастомізована та налаштована для цільової аудиторії шляхом індивідуального оформлення окремих елементів виробу.

Є можливість широкого вибору матеріалів – від натуральної шкіри до екологічно чистої сировини без наявності частин тварин. Також є широка палітра кольорів.

Для брендування використовується чотири основні види обробки – вишивка, обрізка шкіри, сублімація та лазерне гравіювання. Також доступна кастомізація шнурків та коробок для кросівок.






Євробізнес Україна.