Усі футболки на екрані монітора виглядають однаково. Як вибрати правильний варіант для того чи іншого маркетингового завдання? Для початку спробуємо скласти рейтинг футболок, за які маркетологи проголосували своїм гаманцем, точніше маркетинговим бюджетом.

1. SOL'S REGENT

Футболка SOL’S REGENT


Готуємося до промокампанії, потрібна футболка, вартість якої витримає будь-який, навіть найскромніший рекламний бюджет. При цьому, звичайно, хочеться, щоб футболка не виглядала дешево. А ще вона не повинна міняти свій зовнішній вигляд після першого прання. Футболка має тримати форму, не втрачати колір, не розтягуватися на горловині, шви повинні бути міцними.

Футболка SOL'S REGENT пройшла випробування у тисячах рекламних компаній по всій Європі. Реальна робоча конячка рекламної промисловості.

У складі SOL'S REGENT матеріал джерсі зі 100% бавовни, комір оброблений рібаною з еластаном. Горловина укріплена зміцнюючою тасьмою. Сама футболка не має бічних швів і зроблена у стилі унісекс, що автоматично робить її універсальним брендованим подарунком. Але для маркетологів профі ще існує приталена жіноча версія SOL'S REGENT та дитячий варіант.

Кількість кольорів у лінійці SOL'S REGENT – рекордні 44 відтінки. Це означає, що якщо ви не змогли знайти відповідний колір, що поєднується з вашим лого в інших виробників або інших лінійках футболок, то тут ви обов’язково знайдете потрібний варіант.

2. SOL’S MILES

Футболка SOL’S MILES


Подарована брендована футболка, на яку витрачений солідний бюджет, не повинна припадати пилом у самому низу шафи або використовуватися як уніформа для брудних робіт на дачі. Втім, це завдання маркетолога та дизайнера. Але що робити якщо футболки потрібні на вчора, а з креативу є лише логотип?

Є готовий рецепт: взяти футболку, яка має оригінальний орнамент, перевірений часом. Paul&Shark, Hugo Boss та Jean-Paul Gaultier завжди мають у своїх колекціях смугасті футболки-тільники. І вони завжди непогано продаються. Отже, вибираємо один із трьох колірних варіантів футболки SOL'S MILES і акуратно наносимо свій лого на верхню ліву частину грудей, можна й на рукаві (тут головне не переборщити з розмірами) і – вуаля! Маєте готовий продукт фешн-індустрії, який, обов’язково, знайде своїх шанувальників.

Також існує дитяча та жіноча версія SOL'S MILES.

3. SOL’S SPORTY

Футболка SOL’S SPORTY


Завдання: знайти та забрендувати футболку для спортивних заходів. Наприклад, для своїх співробітників, що мають бігти марафон, на якому ви виступаєте спонсором.

Тут важливо все – зовнішній вигляд футболки, зручність, зносостійкість, функціональність. Футболки з бавовни відразу відпадають. Якщо, звичайно, ви не хочете, щоб у момент спортивного заходу на футболках навколо вашого лого темніли мокрі плями поту.

Правильне рішення – футболки SOL’S SPORTY з поліестеру МЕШ із дихаючою функцією DRY FIT. Рукав реглан не сковує руху, а синтетика сприяє кращому опору повітря і найкращим спортивним результатам. Приємний бонус – можливість сублімаційного друку на футболках SOL'S SPORTY. Палітра SOL'S SPORTY налічує 18 кольорів, з яких 5 флуоресцентних.

4. JAMES HARVEST AMERICAN U

Футболка JAMES HARVEST AMERICAN U


Потрібна якісна футболка класу преміум не за всі гроші світу? Шведський бренд JAMES HARVEST створив футболку, в якій поєднав класичний американський стиль і європейську прискіпливість до деталей. Щось схоже ми можемо бачити в колекціях E|X від Армані, тільки у скандинавів це вп'ятеро дешевше. Додаткову міцність цій щільній бавовняній футболці додає двошарова рібана на горловині.

В арсеналі футболки JAMES HARVEST AMERICAN U шість глибоких благородних відтінків, включно з дивовижним морським NAVY. Залишається тільки створити креативний принт, в який ненав'язливо вписати лого компанії – і готова модель, яку не хочеться знімати.

5. SOL’S IMPERIAL

Футболка SOL’S IMPERIAL


Чи є ідеальна футболка під нанесення? Оптимальне поєднання щільності, якості крою, ціни та палітри кольорів? Якщо говорити про вибір, який робить значна кількість маркетологів у Європі, то це моделі IMPERIAL від французького бренду SOL'S.

Чоловіча та жіноча версії цієї футболки настільки універсальні, що підійдуть як для проведення разової акції, так і для розміщення авторських дизайнерських принтів для подальшої реалізації в роздріб. Висока щільність (190 г/м²) забезпечує довговічність футболки, а 42 доступні кольори в цій лінійці робить SOL'S IMPERIAL ідеальним інструментом рекламних компаній.