Перше враження часто буває оманливим, згодні? І речі, які на перший погляд здаються надійними та презентабельними, з часом проявляють себе зовсім з іншої сторони.

Всі ви, певно, знайомі з таким матеріалом як soft touch. М’яка оксамитова поверхня дещо схожа на резину, що викликає приємні тактильні відчуття при контакті. Дане покриття часто можна зустріти на ручках, повербанках, парасольках, чашках, чохлах мобільних телефонів та ін.

Покриття soft touch при нанесенні на будь-яку поверхню дає матовий вид виробу, але мало хто знає, що «м’яке на дотик» матове покриття з часом стирається, дуже сильно брудниться та покривається липкою плівкою, від якої практично неможливо позбавитися.

Річ стає непридатна для користування і враження від такого бізнес-подарунку псується, а з ним вибудовується проста асоціація: неякісний брендований подарунок – поганий бренд чи компанія.

Тому важливо ретельно підходити до вибору сувенірної продукції під нанесення логотипу.

Євробізнес Україна має в своєму арсеналі широкий вибір сучасних та довговічних сувенірів з якісним покриттям на будь-який смак, гаманець та для будь-кого приводу.


Бамбук – екологічно чистий матеріал, гіпоалергенний, міцний, ударостійкий, легкий.
Товари: чашки, контейнери для їжі та ручки.

Силікон – стійкість до високих температур, не поглинає запахи та смаки, легкий в догляді.
Товари: пляшки для води.

Тритан – безпечний матеріал, не містить BPA, легкий в догляді, ударостійкий, практичний, витримує високі та низькі температури.
Товари: пляшки для води преміум-якості Kambukka.

ABS пластик – міцний та легкий матеріал, хімічно стійкий, витримує високі та низькі температури.
Товари: термостакани, термопляшки.

Метал – стійкість до високих температур, надійність, довговічність, легкість в догляді.
Товари: ручки, мультиінструменти, ліхтарі, запальнички, повербанки.

Класичний пластик – практичність, легкість, міцність, низька вартість, довговічність.
Товари: ручки, годинники, посуд, повербанки, рулетки.

Скло – екологічність, не вбирає запахи, не деформується, термостійкий.
Товари: попільнички, чашки.
Обирайте сувенірну продукцію з особливою увагою, адже вона представлятиме ваш бренд. Інколи варто пожертвувати трендовими матеріалами на користь класичних, щоб контакт з вашою аудиторією був максимально якісним та довговічним.

А якщо ви не знаєте, який подарунок краще всього обрати для ваших бізнес-партнерів, клієнтів і співробітників, менеджери Євробізнес Україна підберуть дійсно ефективний варіант.