Чому повербанки SQUID QI 7500 та BUBBLE QI 5000 від Xoopar стали бестселерами у 2019 році?

Коли ми купуємо собі новий смартфон, то завжди ретельно вивчаємо, які функції та характеристики він має. І, як правило, зупиняємо свій вибір на тій моделі, яка більш технічно оснащена. Але чи завжди використовуємо всі функції нашого смартфона, за які ми заплатили?

Функція бездротової зарядки вже кілька років присутня в лінійках всіх брендів смартфонів. Apple оснащує всі свої iPhone з 2017 року, починаючи з моделі Iphone 8. Samsung випускає всі свої флагмани з такою функцією, починаючи з моделі 2013 Galaxy S4.

Не завжди зручно, коли повербанк, яким ми заряджаємо телефон у поїздках, доводиться підключати через USB кабель. Для нових смартфонів існують нові повербанки із бездротовою індукційною зарядкою.

Отже, знайомтеся, хіти серед повербанків 2019 року – моделі SQUID QI 7500 і BUBBLE QI 5000 від бренду Xoopar. Потужність моделей складає відповідно 7500 мА/год та 5000 мА/год, чого достатньо для зарядки будь-яких моделей смартфонів. Заряджати смартфон дуже легко, достатньо піднести його до увімкненого девайса – і зарядка відразу стартує. Обидві моделі оснащені спеціальними тримачами (присосками), які допомагають під’єднати пристрій безпосередньо до смартфона.

Ще однією фішкою, яка зробила ці моделі бестселерами на ринку рекламно-сувенірної продукції, є можливість нанесення логотипа, що світиться. Для гравіювання з поверхні повербанку знімається шар фарби та оголює підсвічування, яке вдало підсвітить логотип. В обох моделях є можливість вибрати колір, що для використання підсвічування лого. Шляхом легкого програмування однією кнопкою можна вибрати будь-який із п'яти кольорів – білий, синій, червоний, помаранчевий або зелений.

Лого, що світиться, можна нанести на основну верхню поверхню моделі BUBBLE QI 5000. Для повербанка SQUID QI 7500 передбачене нанесення на торці виробу.

І, звичайно, якщо з якихось причин смартфон ще не має функції бездротової зарядки, його завжди можна зарядити через звичайний USB кабель, який постачається в комплекті з пристроєм.