Світло софітів, авторитетні та успішні люди і, звичайно ж, брендовані сувеніри, які завжди супроводжують подібні заходи. Ділимося з вами досвідом спонсорства масштабної події та розповідаємо як це було.

23 вересня пройшло грандіозне святкування присвячене 15-річчю журналу «Фокус», де зібралися політики, медійні особистості, знаменитості, артисти та топ-менеджмент українських компаній.


Рекламно-сувенірна компанія «Євробізнес Україна» стала одним з ключових партнерів заходу. Адже для нас важливо вести не лише успішний бізнес та розвивати рекламно-сувенірний ринок України, а й бути соціально активними.


Вся команда натхненно та із захопленням працювала над ідеями та реалізацією брендованих подарунків для однієї з найгучніших подій року. Що ж там було? Розповідаємо!


Для всіх гостей заходу команда Євробізнес Україна підготувала еко-блокноти італійського бренду thINKme з незвичайним брендуванням. Нанесення логотипу та орігамі журавля виконували методом тиснення. Стільки захоплених відгуків від гостей ми ще не отримували, хоча людей такого статусу важко здивувати. Але нам це вдалося!

Також, ми підібрали та забрендували, за замовленням журналу «Фокус», подарунок, який викликає максимум асоціацій з брендом – лупа з LED лампочкою із нанесенням на ручку слогану «Сфокусуйтесь».


На святкуванні була лотерея, де кожен гість міг взяти участь та виграти подарунки від спонсорів. Для цього ми підготували брендований міні-набір для гольфу, графін та келихи для віскі, а також інноваційний жилет Thermalli з підігрівом від повербанку.


Подія пройшла грандіозно! Вся команда неймовірно задоволена результатом роботи та позитивними відгуками гостей свята про брендовані подарунки.

Такою була наша перша спроба партнерства, яка вдалася з успіхом на всі 100%.


Рекламно-сувенірна компанія «Євробізнес Україна» виходить за рамки звичного! І ми лише на старті, оскільки починаємо оновлюватися і робимо це стрімко та прогресивно. Ви вже оцінили новий логотип Євробізнес Україна? Фундамент закладено, далі ще більше та краще!

Ми прагнемо, щоб ринок рекламно-сувенірної продукції України розвивався і рухався постійно вперед, тому показуємо на власному прикладі, як ефективно та сучасно це втілювати! Наші спеціалісти розширюють рамки класичного і доносять важливість професії більш широкому колу людей.

Рекламна агенція «Євробізнес Україна» завжди відкрита до нових, яскравих та сміливих пропозицій! Ми вміємо втілювати в життя будь-які ідеї.

P.S. Публікуємо матеріали трошки із запізненням через шалений ажіотаж навколо події. Новин було стільки, що не хотілося перенасичувати стрічку, тому вичікували найкращий час. Заодно всією командою рекламної агенції "Євробізнес Україна" згадаємо як це було і освіжимо в пам'яті яскраві спогади.

Ділимося яскравими фото з події присвяченій 15-й річниці журналу «Фокус».