Чи були ви на екскурсії в Чорнобилі?

Питання може здатися неочікуваним, але зараз все пояснимо.

Нещодавно всім дружним колективом рекламної агенції «Євробізнес Україна» відправилися на корпоратив у зону відчуження.

Ми вміємо вражати! Неординарний і креативний підхід виражається не лише в нашій повсякденній роботі, а й у вмінні яскраво відпочивати та вигадувати все більш цікаві корпоративні заходи для команди.

Поки всі спокійно працювали в офісі, наша компанія відправилася в захоплюючу подорож по локаціям чорнобильської зони. Серце стискалося, дивлячись на те, що зруйнувало стільки життів. Вся команда була вражена масштабами та інформацією, яку ми отримали від гідів. Хтось згадав, про відомий серіал «Чорнобиль» від HBO, хтось цитував книги та інформацію, яку знаходили на просторах інтернету чи розповідали очевидці, а хтось на власні очі бачив всі події.

Емоції від побачено важко передати словами, але ми повинні знати свою історію і намагатися зробити все, щоб дані події більше ніколи не повторилися.

Звичайно, що не обійшлося без корпоративних подарунків під час екскурсії. Менеджери Євробізнес Україна та дизайнер таємно з керівництвом підготували для всіх пам’ятні подарунки, а саме – брендовані кружки з гравіюванням. Всі колеги оцінили подарунок, адже така річ завжди потрібна в побуті, а приємним бонусом завжди будуть теплі спогади про проведений разом час.

Висловлюємо подяку генеральному директору рекламної агенції «Євробізнес Україна» за неповторний та наповнений емоціями корпоратив!