Новий рік та Різдво – це зимові свята з обов’язковими подарунками. Можливо, деякі скептики й не розділяють передсвяткового ажіотажу, називаючи його вдалим маркетинговим ходом, але ідея різдвяних дарунків сягає в ті давні часи, коли біблійні волхви з першою зіркою принесли дари Божому дитяті. Зимові свята цим і відрізняються від інших – за ними стоїть філософія Різдва, щедрого й милосердного свята.

Особливу нішу займають корпоративні подарунки. Коли компанія дарує своїм партнерам чи працівникам щось на свято, вона хоче підкреслити, як цінує співпрацю з ними. Це благородний прояв, який забезпечує позитивне сприйняття організації на всіх рівнях. Вибір корпоративних подарунків – завдання не просте. Потрібно, щоб у вибраних речах концентрувалася ідея партнерства, чесної співпраці й креативності.

Компанія Євробізнес Україна допоможе підібрати якісні корпоративні подарунки, які всім надовго запам’ятаються.

Як знайти ідеальний подарунок, щоб він був корисним і подобався? На жаль, сьогодні наші уподобання обумовлені війною з росіянами. В ці тяжкі часи формується усвідомлення того, що Україна твій дім, що ти один з тих, хто виборює свободу. Актуальним подарунком на Новий рік стане одяг з національною символікою та патріотичними написами. Наша компанія пропонує якісні сертифіковані товари з професійним нанесенням. Вироби, що стануть найдосконалішими подарунками:





  • футболки різного кольору, пошитті з якісного текстилю, прикрашені українською символікою;
  • футболки з логотипами вашої компанії;
  • світшоти й футболки з патріотичними слоганами;
  • кепки з нанесеними символами;
  • куртки;
  • шапки й шарфи з національними орнаментами тощо, на ваш смак

  • Якщо вам сподобався одяг, якого у нас немає на сайті, наші менеджери підберуть для кожного клієнта бажаний варіант. 

    Як подарувати тепло і світло?

    Пошук теплих і світлих новорічних подарунків – це не метафора. Наслідками війни стали часті вимкнення світла й нормована подача тепла, тому радість і вдячність гарантована тим, хто вибере такі особливі подарунки. 


    Куртки та жилети з обігрівом. Для зимової прогулянки й сидячої роботи в холодному приміщенні справжньою знахідкою стануть куртки з підігрівом. Генератором служить повербанк, який під’єднують до вуглецевих нанотрубок, які розміщені в декількох зонах – на спині, комірі, кишенях. 

    Флісові пледи різного кольору. М’які, приємні на дотик ковдри подарують тепло й комфорт. Пледи мають досить великий розмір – 120х150 см. Вироби компактно упаковані в чорну сумку, яка йде в комплекті.

    Повербанки для підзарядки гаджетів та обігріву рук. Цей подарунок – мрія для тих, хто працює за комп’ютером, адже навіть і при нормальному опаленні руки часто мерзнуть. Повербанк овальної форми, який поміщається в долонях, за кілька хвилин зігріє пальці. Також пристрої підійдуть для гаджетів та курток з обігрівом.

    Термоси та термокухлі, що відрізняються стильним дизайном, забезпечать цілодобово теплий чай, каву, супи, каші та інші страви. Можна вибрати термос для їжі, термос та оригінальні керамічні й скляні чашки, металеві кружки. Посуд високої якості принесе не тільки естетичне задоволення, а й зігріє вас.

    Керамічні та скляні чашки з брендуванням зроблять побут більш приємним і комфортним. Посуд екологічний, має різний обсяг – від 80 до 500 мл. Найбільш популярними є скляні чашки з подвійними стінками. В них напої довго зберігають тепло.

    Ліхтарики акумуляторні та на батарейках. Стильні мініатюрні ліхтарики на світлодіодах стануть яскравим промінцем при вимкненні світла. Такі малюки працюють довго, дають якісне підсвічування. Моделі мають шнурок, щоб носити ліхтарики на руці. 

    Настільні лампи, що працюють від ноутбука. Настільна лампа з гнучкою стійкою, яка має USB роз’єм, легко вставляється в ноут чи в повербанк і забезпечує повноцінне підсвічування для роботи за комп’ютером. Лампи на діодах, що споживають дуже мало енергії. 


    Стильні сучасні блокноти – універсальний подарунок, який знадобиться для планування й ділових записів. Телефон може розрядитися, блокнот ніколи не підведе. Різноколірні блокноти мають тверду й приємну на дотик палітурку, якісний папір з заокругленими кутами, закладку лясе й гумку-фіксатор. 

     Всі ці речі ви можете оперативно замовити в компанії Євробізнес Україна. Детально роздивитися моделі та почитати описи можна на нашому сайті. 

    Ми не чарівники, але мрії реалізуємо 



    Якщо ви хочете купити наш плед, але мрієте про речі, які доповнять його й дадуть вам змогу подарувати своїм близьким набір для відчуття справжнього хюґе (настрій комфорту й затишку, ціла життєва філософія по-данськи), ми допоможемо. Ми знайдемо ароматні свічки, набори смачних цукерок, баночку солодкого меду тощо.

    Термоси й термокухлі доповнимо елітними сортами кави та чаю, солодкими комплектами цукерок. Корпоративні подарунки – набори ручок, органайзери та інше розбавимо якісним шоколадом, наборами печива.

    Ліхтарики та настільні лампи ідеально поєднуються з восковими декоративними фігурними свічками, баночками меду з горіхами, пастилою без цукру, подарунковим печивом з художнім розписом.

    Всі ці речі ми можемо вдало вибрати й поєднати в комплектах, зробити для них оригінальне оформлення на різний смак. Ви можете замовити у нас будь-які набори, що здивують ваших партнерів. Святкові комплекти, що будуть відповідати вашим бажанням, підберуть менеджери компанії Євробізнес Україна. Ми вміємо робити свято!