Літо в самому розпалі, а це означає, що можна підбити перші кольорові підсумки. Наскільки прогнозовані кольори сезону весна-літа 2022 зівпали з реальністю та на що варто встигнути звернути увагу до кінця сезону.

Кольори літа 2022 за версією Pantone

Кожного сезону інститут кольору Pantone представляє палітру кольорів, яка буде актуальна найближчим часом. Як це в нього виходить? Все досить складно. Співробітники інституту скрупульозно вивчають тижні моди, але на цьому робота не закінчується. Приймається до уваги вулична мода у таких містах, як Токіо, Нью-Йорк, Париж. Звісно, що висновки Pantone завжди є вірними. Давайте подивимося, які кольори літа переважають в одязі 2022 року.

10 головних кольорів літа 2022 за версією Pantone

Палітра знаменитого інституту зазвичай включає 10 ультрамодних кольорів і 5 базових відтінків. Головними кольорами літа 2022 за версією Pantone стали:




1. Цукрова вата / Spun sugar
2. Рожеве павутиння / Gossamer pink
3. Тонкий натяк / Innuendo
4. Парашутист / Skydiver 
5. Нарцис / Daffodil 
6. Льодовикове озеро / Glacier lake
7. Синя Гавань / Harbor blue
8. Кавовий напій / Coca mocha
9. Жоржина / Dahlia
10. Вогняне древо / Poinciana


Палітра базових відтінків

Кожна сезонна палітра Pantone обов'язково доповнюється базовими відтінками, які можуть застосовуватися і самостійно, але при цьому служать надійними компаньйонами для основних кольорів.

У цій палітрі такі відтінки:



1. Білосніжка / Snow White
2. Бездоганно блідий / Perfectly pale
3. Базилік / Basil
4. Північна крапля / Northern Droplet
5. Макове насіння / Poppy Seed

Кольори літа 2022 по українськи

Оскільки після початку повномасштабного вторгнення світ змінився, а ми вступили в новий життєвий цикл, в якому, здавалося б, норми моди більше не діють, літній сезон 2022 відкрив двері до індивідуального підходу та використання кольору.
Український ринок видозмінив кольорові тенденції в одязі максимально пристосувавши їх до нових реалій. Тому на зміну модним кольорам Pantone прийшли кольори, що наближені до військових, тобто актуальні саме в нашій країні.

10 головних кольорів сезону літо 2022

Отож, на зміну кольоровому та безтурботному прийшло класичне та стримане. Українці все частіше почали обирати стримані та базові кольори натхненні військовою тематикою.
До списку найпопулярніших кольорів, крім класичних білого та чорного, увійшли:






відтінки синього (кобальт, темний, королівський, насичений);
відтінки зеленого (темний, насичений, олива, армійський, хакі);
камуфляжі (сірий, синій, зелений);
відтінки сірого (графіт, темний, сталевий, меланж,світлий);
відтінки коричневого (шоколадний, темний, пісочний, бежевий).



Одяг в актуальних кольорах літа 2022 можна придбати на сайті рекламно-сувенірної компанії Євробізнес Україна. В нашому каталозі великий вибір текстилю в актуальних кольорах літа: футболки, поло, кепки, вітровки, рюкзаки та багато іншого. Виконаємо якісне нанесення логотипу або будь-яке інше брендування в найкоротший термін. Сума мінімального замовлення — 1000 грн. Оптові замовлення з доставкою по м. Київ — безкоштовні, по Україні за тарифами перевізників. Менеджери залюбки проконсультують вас з будь-якого питання.