Життя українців було розірване війною, яка хижо вповзла в кожне місто й село, і, не питаючись, поламала встановлений розпорядок. Повітряні тривоги, що супроводжувалися бомбардуванням інфраструктурних об’єктів, привели до катастрофічного стану української енергетики. Над нами нависла зловісна тінь блекауту. Хто пережив декілька діб без світла, той знає, – це холод і дискомфорт, а якщо у квартирі електроплити, то й з їжею не дуже. Щоб мінімізувати втрати й налагодити побут у важких умовах дефіциту електроенергії пропонуємо використати ліхтарі й прожектори, повербанки, термопосуд та інші товари, які підвищують безпеку й комфорт при відсутності в житлах тепла й світла. 

Повербанки – портативні банки енергії

Повербанки – портативні банки енергії При вимкненні електроенергії зникає не тільки освітлення, а й джерело живлення ноутбуків, комп’ютерів, планшетів, телефонів. Якщо розрядиться телефон, ви не зможете бути на зв’язку й скористатися банкінгом, щоб заплатити за послуги та товари. Разом з електрикою пропадає Wi-Fi, роутер може роздавати сигнал тільки, якщо буде під’єднаний до електромережі або працюватиме на акумуляторі. Останній варіант можна здійснити, якщо між провайдером і роутером немає мережевих комутаторів.

Щоб не потрапити в таку катастрофічну ситуацію, варто придивитися до універсальних портативних повербанків, які можуть заряджати смартфони й планшети при відсутньому електропостачанні. Powerbank забезпечує якісну зарядку різних гаджетів. Сфера використання цих зовнішніх акумуляторів залежить від їх ємності, яка вимірюється в міліампер-годинах (mAh). Цей показник обов’язково зазначений в технічних характеристиках павербанка.

Повербанк 10000 mAh чорний - V0332-03

Щоб пересічний користувач міг зорієнтуватися, який повербанк вибрати для підзарядки телефона, слід знати, що середня ємність батареї смартфона – 4000 mAh, це значить, що для повної зарядки телефону потрібен повербанк, ємність якого понад 5000-6000 mAh. Треба враховувати, що при передачі енергія теж втрачається. Це не значить, що повербанк з малою ємністю не підійде, просто його варто використовувати для заряджання інших гаджетів.

 

Які пристрої заряджають від павербанків?

Кожен Powerbank має коло своїх «клієнтів», до якого належать гаджети, що споживають різну кількість електроенергії. Павербанки з ємністю 2000-3000 mAh підійдуть для підзарядки бездротових навушників, смартгодинників, ліхтарів. Більш потужні моделі 4000-8000 mAh слід купувати для заряджання смартфонів, планшетів, світлодіодних ламп, кемпінгових ліхтарів тощо.

Повербанк STAFFORD 1000 mAh білий - 051806

Якщо хочете, щоб зовнішній акумулятор живив декілька джерел, потрібні повербанки з ємністю 9000-16000 mAh. Для забезпечення роботи ноутбуків потрібно ще більше енергії, тому для цього підійдуть павербанки з показниками 16000-30000 mAh.

 

Павербанки від Євробізнес Україна

Компанія Евробізнес Україна пропонує повербанки оптом, у нас величезний вибір моделей різної ємності й дизайну. Весь асортимент – товари європейської якості, які відрізняються оригінальною формою й прекрасними технічними характеристиками. Корпус павербанків може бути виготовлений з металу, пластику і навіть дерева.


ФотоЄмність, mAhОсобливості
1000Можна заряджати декілька гаджетів одночасно
4000Дизайнерська модель, має вигляд дзеркальця з підсвічуванням
https://www.eurobusiness.com.ua/image/catalog/blog/tovari-na-vipadok-blekautu/baner_5 (3).jpg2200Портативний Рower bank з кабелем USB та ліхтариком
https://www.eurobusiness.com.ua/image/catalog/blog/tovari-na-vipadok-blekautu/baner_6 (3).jpg8000Бездротовий повербанк, працює з телефонами з індукційною зарядкою
https://www.eurobusiness.com.ua/image/catalog/blog/tovari-na-vipadok-blekautu/baner_4 (3).jpg4000Водонепроникний повербанк з сонячною панеллю та індикатором сонячного заряду, може заряджати два пристрої
https://www.eurobusiness.com.ua/image/catalog/blog/tovari-na-vipadok-blekautu/baner_4 (3).jpg2200Дерев'яний ECO Power bank для зарядки телефонів

Ліхтарі, які врятують від темряви

Ліхтар ручний Glow, 4 в 1, AL, лінза, фокус, 100LM червоний - 080-2

Війна з росіянами приносить горе та проблеми в енергетичній сфері. Темрява й відсутність електрики болюче вдарила по українцях, але не зламала нас, як цього хотіли агресивні неадекватні сусіди. Відсутність світла знижує комфорт й унеможливлює виконання всіх домашніх справ. Магазини, офіси, кафе й підприємства розв'язали це питання придбанням генератора, пересічні українці влаштовують свій побут за допомогою ліхтарів та повербанків.

Ліхтарі, ЛЕД ліхтарики, прожектори з АКБ, кемпінгові лампи – ми всі стали добре розбиратися у різновидах світлового обладнання. Виробники та постачальники пропонують дві великі групи освітлювальних пристроїв, які працюють без електромережі й відрізняються типом живлення:

  • ліхтарі на змінних батарейках;
  • освітлювальні прилади на акумуляторах, що можуть заряджатися від розетки й працювати від повербанків.

 

Ліхтар налобний KOLN чорний - 000303

Головна особливість сучасних ліхтарів – всі вони обладнані світлодіодами. Світлодіодні джерела працюють довго й без перебоїв, вони не перегорають, не потребують заміни, як лампи розжарювання. І головне – ЛЕД світильники споживають дуже мало енергії, вони будуть довго світити в ліхтариках та прожекторах.

Прожектори загального призначення можуть бути оснащені великою кількістю діодів (10-30 шт.), у ліхтариках їх менш як 10 шт., в зовсім маленьких моделях – 1-3

 

 

Ліхтарі для кожного користувача

Для кожного на час блекауту можна підібрати освітлювальний пристрій з ідеальним набором технічних характеристик:

Лампа для кемпінгу червоний - 9070305

• кемпінгові ліхтарі можна поставити на стіл або повісити на люстру, вони мають спеціальний гачок, підійдуть для освітлення кімнати, кухні чи спальні. Можуть працювати від змінних чи вбудованих літій-іонних батарей. Пристрої з вбудованою АКБ комплектуються кабелем для заряджання;

 

 

Світлодіодна лампа COB чорний - V8751-03

• лампа-прищіпка та пов’язки руку з одним чи двома діодами, їх можна вішати на одяг, щоб підвищити особисту безпеку при пересуванні в темряві;

 

 

Лампа LED COB 10 W жовтий - 9117308

• потужні прожектори – використовують для роботи з документами, аварійного освітлення тощо. Частіше зустрічаються з вбудованою АКБ, але є моделі й зі змінними батарейками;

 

 

Ліхтарик велосипедний CREE LED чорний - V8747-03

• велосипедні освітлювальні пристрої – ліхтарик зі спеціальним кріпленням на транспортні засоби. Їх можна встановити на велобайк, щоб збільшити освітлення та зробити себе більш помітним в темряві.

 

 

Термопосуд: для тих, хто любить гаряче

Користувачів електроплит блекаут залишив без гарячої їжі. Також важкі часи спіткали поціновувачів чаю та кави з електричними кавовими машинами та чайниками. Але не на часі впадати у відчай, є прекрасний вихід із ситуації, і називається він – термопосуд. Він забезпечить гарячу воду для приготування чаю та кави, збереже готові напої, дозволить насолодитися гарячим обідом при вимкненій мікрохвильовці й плиті.

Ця категорія включає три різновиди посуду, який може гарантувати продуктам задані температурні умови:


Термос DINARA 750 мл чорний - F5105900AJ3

Сучасний термопосуд – це вироби з багатошаровою конструкцією. Основний принцип виготовлення – конструкція має внутрішній резервуар і корпус, простір між ними залишається порожнім. Для кращої термоізоляції з нього відкачується повітря. Це дозволяє довго зберігати тепло або холод.

 

 

Найпопулярніший посуд, що зберігає тепло, – термоси для напоїв. Вони мають циліндричну форму, вузьке горлечко, дві кришки і різний об’єм – 300, 400, 450, 500, 1000, 2000 мл. Кожен може вибрати для себе варіант, який йому найбільше підходить. Подвійний спосіб закривання – це внутрішня герметична кришка й зовнішня, яка закручується зверху і виконує роль чашки. Хороший термос може тримати температуру до 20 години.

 

Термокружка LIARD 360 мл білий - F5100100AJ3

Конструкція термокухлів і термосів подібна, але має відмінності. Герметична кришка термочашки облаштована спеціальним клапаном, який дозволяє пити на ходу. Відкривається кришка термокружки однією рукою. Горлечко у неї не звужене, а, навпаки, розширене або збігається з діаметром основи. Термокухлі не здатні зберігати напій гарячим так довго, як термоси, але можуть підтримувати температуру кави чи чаю 4-5 годин. Об’єм термокружок – від 200 до 700 мл.

 

 

Термос для їжі 600мл та прозорий контейнер 320мл сірий - 8848907

Термоси для їжі – це щось середнє між глибокою мискою та невеликою каструлькою з масивною герметичною кришкою. Вони мають більший діаметр, ніж термоси для напоїв, 80-140 мм. Це обумовлено тим, що термоси для їжі використовують як ланчбокс. Об'єм термосів для їжі – від 400 до 1000 мл. Цей посуд призначений для транспортування супів, гарнірів та м’ясних страв. Є моделі, що мають декілька контейнерів для каш, салатів, тушкованих овочів тощо. Широке горлечко знижує теплоізоляційні властивості термосів для їжі, вони тримають тепло або холод 3-4 години. Такий посуд допоможе пережити блекаут, з ним можна вечеряти й обідати гарячою їжею.

 

 

Пледи, що дарують тепло

Ковдра чорний - 6757403

Пледи – практичні ковдри оптимальних розмірів, які захистять від холоду й подарують комфорт. Це речі, які роблять дім затишним. При вимкненому опаленні, що не раз бувало під час блекауту, пледи зігрівають, вони лікують при простудах, заспокоюють при стресах. Пледи використовують не тільки для того, щоб зігрітися, ними можна застелити крісло або диван.

 

 

Інтернет-магазин Євробізнес Україна пропонує різні пледи оптом:

  • класичні – моделі, які повторюють шотландські пледи з відповідним дизайном;
  • домашні – м’які ковдри, що довго тримають тепло, приємні на дотик, виготовлені з флісу та мікрофібри;
  • дорожні – призначені для захисту від холоду в дорозі, дорожні пледи зігріють в автобусі чи потязі. Матеріал не вбирає вологи й пилу. Дорожні пледи добре перуться й зручно складаються для транспортування;
  • подушка-плед – можна використовувати як подушку і як плед, в складеному вигляді має дуже компактні розміри;
  • для пікніків – забезпечують зручність під час відпочинку на природі, їх можна розстелити на землю, бо вони мають щільну підкладку;
  • святкові – красиві ковдри з яскравим принтом, ними можна прикрасити вітальню чи дитячу кімнату, розстелити під ялинкою.

класичні

домашні

дорожні

подушка-плед

для пікніків

святкові

Ковдра червоний - V8815-05Ковдра чорний - 6757403Плед флісовий ARNHEIM чорний - 331903Плед - подушка 2 в 1 RADCLIFF жовтий - 277508Ковдра для пікніка сірий - V7687-19Плед з новорічним мотивом червоний - 60869WE

Одним з елементів хюґе (відчуття щастя й затишку в скандинавській традиції) – є м’який теплий плед. Він заспокоює, дарує комфорт та зручність.

Аптечка – набір для виживання

Людину в темряві після вимкнення світла рятують ліхтарі, термоси, повербанки, м’які пледи та ліки, яких вона потребує, як завжди, в найнеочікуваніший момент. Щоб не постраждати від відсутності допомоги, потрібно потурбуватися про аптечку для блекауту. Варто зробити невеличкий запас ліків і підготувати аптечку, після цього ви будете спокійні.

аптечк и першої допомогиМіні-аптечка білий - MO7962-05

В інтернет-магазині Євробізнес Україна можна замовити оптом аптечки першої допомоги.

Є варіанти аптечок:

  • в пластиковій упаковці;
  • в чохлі (автомобільна);
  • в металевому боксі;
  • в сумці;
  • в прозорій тарі;
  • у водонепроникному футлярі. 

 

 

Свічки та свічники

Ароматична свічка білий - V5282-02Свічки потрібні на той випадок, коли електроенергія буде відсутня декілька днів, коли розрядяться всі зовнішні акумулятори й телефони, закінчиться ресурс батарейок. Тоді прийде час запалювати свічки. В комплекті зі свічками мають бути сірники чи запальничка. Для освітлення можна брати воскові та стеаринові свічки. Віск – натуральний продукт, свічки з нього екологічні й нешкідливі. Краще придбати їх, але якщо вибору немає, то підійдуть і стеаринові. При виборі свічок, уточнюйте, чи вони з запахом. Не всім підходять ароматні варіанти.

 

Головні правила безпечного використання свічок під час блекауту:

  • ставити свічки в спеціальні свічники або в стійкий металевий, скляний чи керамічний посуд;
  • не ходити з запаленою свічкою по темному приміщенні;
  • місце, де стоїть свічка, повинне бути недосяжне для дітей;
  • не залишати запалену свічку горіти вночі, коли всі заснули.

Вишукані свічники й свічки оптом пропонує компанія Євробізнес Україна.

Світловідбивачі при відсутності вуличного освітлення

Блекаут – це не тільки відсутність електрики в приміщеннях, а й темні вулиці міст та сіл. При вимкненому зовнішньому освітленні попит зріс на одяг, браслети, сумки та наплічники зі світловідбивальними елементами.

Жилет дитячий світловідбиваючий ILO жовтий - 288808

Не потрапити під колеса автомобіля на темній вулиці допоможуть речі, що мають елементи зі світловідбивним ефектом:

  • одяг;
  • головні убори;
  • рюкзаки;
  • сумки;
  • шопери (сумки для покупок);
  • брелоки;
  • пов'язки на липучках;
  • парасольки
  • браслети;
  • наліпки.

 

Дуже популярні дорослі й дитячі жилети зі світловідбивальними смужками, їх можна вдягати на куртки й пальто. Шапки, кепки та спеціальні пов’язки, декоровані світловідбивальною тканиною, здалеку сигналять водієві про перехожого.

Світловідбиваюча пов'язка на плече жовтий - 9046808Підвіска світловідбиваюча жовтий - 9288908Такий одяг рятує від ДТП. Навіть найменші аксесуари – браслети та брелоки – роблять людину помітною на темному перехресті.

 

Методи брендування на товарах на випадок блекауту

На кожен тип продукції на випадок блекауту можна замовити нанесення логотипа чи іншої символіки.

Застосовуються різні методи:

  • лазерне гравіювання;
  • УФ-друк;
  • термотрансфер;
  • тампонний друк;
  • шовкографія;
  • сублімаційний друк;
  • цифровий друк; 
  • смоляна шильда;
  • вишивка.

Метод шовкографії та вишивки застосовують для текстильних виробів, лазерне гравіювання підійде для нанесення логотипів на павербанки, ліхтарики та термопосуд. Термодрук застосовують для нанесення світловідбивальної плівки на текстиль чи іншу поверхню. Сублімаційний, тампонний та УФ-друк – досить універсальні способи, які широко застосовуються в брендуванні. Менеджери нашої компанії допоможуть підібрати оптимальний спосіб нанесення брендування на вироби й оперативно зроблять розрахунки.